top of page

Olga Kartodimedjo

Olga is tijdens haar studie Toerisme & Recreatie in de entertainmentwereld terecht gekomen. Haar ervaringen heeft ze opgebouwd op verschillende dansscholen o.a. dansschool Psiertje, Moves Dancewarehouse en is ooit zelf met dans begonnen bij Moves & Bounce (het hedendaagse Creasi). Haar passie voor dans deelt zij maar al te graag met haar leerlingen.

Streetdance, hiphop (lyrical & fast), dat is waar zij zich in heeft verdiept en veelzijdig in heeft gemaakt.      

Olga geeft hiphop/streetdance van 12-21 jaar.

Naomi Spa

Naomi is 26 jaar en afgestudeerd als allround danseres en choreograaf bij Pact+ dans in Amsterdam. Na haar opleiding is zij dansles gaan geven bij een dansschool in Rotterdam. Zelf volgt zij ook nog steeds danslessen.

Haar dansstijlen zijn (Oldschool) Hip hop, Afro, Commercial en Dancehall.

Naomi geeft kleuterdans, hiphop/streetdance 7-12 en de selectietraining.

Carolina Caballero

Carolina komt oorspronkelijk uit Mexico en begon al op jonge leeftijd met dansen. Zij heeft danslessen gehad in de stijlen tap, Hawaian, latin styles en folkloristische dans. Uiteindelijk heeft zij haar passie gevonden in Zumba. Zumba is voor haar de beste mix van latin muziek en coole dansritmes. Zij geniet van Zumba dansen en anderen hun talent te laten ontdekken, maar uiteindelijk vind zij het belangrijkst dat de Zumba deelnemers plezier hebben, fitter worden en hun hoofd leeg kunnen maken.

Samyra Dennen

Samyra is toen zij 8 jaar was met dansen begonnen bij Moves & Bounce (het hedendaagse Creasi). Daarna heeft zij ruim 13 jaar bij Ballet & Dansstudio Doorlaverman gedanst. In die tijd heeft zij tevens als vrijwilliger bij stichting Dans aan de Vliet gewerkt. Op het moment danst Samyra bij dansschool Devotion en is zij sinds maart 2022 werkzaam als vrijwilliger bij Creasi.

Zij ondersteunt de dansdocenten en geeft zij zelf beweeglessen voor kleuters.

Ryerson Janga

Ryerson, roepnaam Raily, is in zijn jongere jaren actief geweest in het geven van danslessen op Curacao.

Daarnaast heeft hij ook gedanst in een salsa showgroep.​

Raily geeft salsalessen aan de volwassenen.

Anthony Lake

Anthony is een old skool danser met meer dan 10 jaar ervaring, in voornamelijk hiphop en breakdance. Hij heeft zijn stappen gezet bij crews zoals DC INCREDIBLE en DCJ MEGA CREW. Nu is hij er helemaal klaar voor om zijn dansvibes over te brengen naar de jonge generatie tijdens zijn lessen. Geen poespas, gewoon strakke beats en te gekke moves. Let's get down to business! 

Anthony geeft de hiphop/breakdance lessen 7-12 jaar.

WhatsApp Image 2021-08-30 at 09.59.59.jpeg
Naomi.jpeg
WhatsApp Image 2023-03-07 at 14.38.56.jpeg
WhatsApp Image 2023-01-23 at 15.15.38.jpeg
Raily.jpg
WhatsApp Image 2023-11-30 at 20.10.42.jpeg
bottom of page