top of page
CREASI is de plek waar mensen, plezier en creativiteit samenkomen!

 

Wij bieden danslessen in verschillende stijlen. Daarnaast hebben wij een goede samenwerking met meerdere samenwerkingspartners om nog meer mensen  in beweging te krijgen.

WhatsApp Image 2023-01-05 at 13.19.25.jpeg

Beweegkriebels voor peuters

Voor peuters uit Leidschendam-Voorburg organiseren wij in samenwerking met SenW Beweegkriebels. Beweegkriebels zijn speelse beweeglessen voor 1,5 tot 4-jarigen. Tijdens de beweeglessen gaan de kinderen een half uurtje lekker samen springen, dansen, rollen en rennen. Door bewegen ontdekken peuters spelenderwijs de wereld om hen heen. Ook leren ukkies door beweging wat je met je lichaam kunt doen.

De volgende lessenreeksen starten in januari en mei 2023.

Opgeven kan via de link:

https://www.senw-lv.nl/sport-cultuur/sportactiviteiten/beweegkriebels/

Ooievaarspas

 

Wij zijn als aanbieder aangesloten bij de ooievaarspas van gemeente Den Haag en dat betekent korting. Met jouw ooievaarspas krijg je maar liefst 50% op onze danslessen.

En als jij nog geen 18 jaar bent en geen gebruik maakt van dit aanbod bij een andere aanbieder dan krijg je zelf 100% korting. Dat betekent gratis dansles.

Ooievaarspas.png
Sport-Cultuurkaart.JPG

Sport- en cultuurkaart

 

De sport- en cultuurkaart van Sport en Welzijn geeft inwoners van alle leeftijden in Leidschendam-Voorburg de kans om op een laagdrempelige en leuke manier kennis te maken met het sport- en cultuuraanbod dat de gemeente rijk is. Met de kaart kunnen inwoners  deelnemen aan gratis activiteiten, proeflessen en trainingen. Daarnaast krijgen zij ook flinke korting op vele workshops en voorstellingen.

Op https://www.senw-lv.nl/sportencultuurkaart/ staat een overzicht van alle activiteiten. Via de site kan men zich aanmelden middels een formulier dat rechtstreeks naar de sport- of cultuur aanbieder gaat. Let op: pas na bevestiging vanuit de aanbieder ben je verzekerd van een plekje bij desbetreffende activiteit. Ook bij Creasi kan je terecht met de sport- en cultuurkaart. 

bottom of page