Ons team

Simone van Dal

Hi, ik ben Simone van Dal, trotse eigenaresse van Creasi dans & evenementen. In 2004 ben ik, tijdens mijn studie Culturele Maatschappelijke Vorming, begonnen met het geven van danslessen. Dit begonnen als hobby vanuit mijn werkzaamheden als jongerenwerker, dat uiteindelijk is uitgegroeid tot de bloei van mijn eigen onderneming.

In de loop der jaren heb ik een “Allround Expertise” opgebouwd, maar vooral veel liefde gekregen voor het dansvak en deze branche! Daarnaast heb ik een enorme passie voor het organiseren van evenementen. Binnen mijn bedrijf ben ik gezegend met het feit dat ik een mooie combinatie van deze twee passies mag maken. 

Simone geeft beweegkriebels en salsalessen.

 

Olga Kartodimedjo

Olga is in 2012 afgestudeerd aan MBO Toerisme & Recreatie niveau 4. Tijdens haar studie is ze terecht gekomen in de entertainmentwereld voor jong en oud. Zij heeft workshops gegeven, optredens en shows m.b.t. werk en studie. Haar ervaringen heeft ze opgebouwd op verschillende dansscholen o.a. dansschool Psiertje, Moves Dancewarehouse en is ooit begonnen bij Moves & Bounce (het hedendaagse Creasi).

Deze ervaringen heeft zij allemaal geanalyseerd en verwerkt tot haar eigen. Haar passie voor dans deelt zij maar al te graag met haar leerlingen. Tot op heden heeft zij aan nationale en internationale wedstrijden deelgenomen. Streetdance, hiphop (lyrical & fast), dat is waar zij zich in heeft verdiept en veelzijdig in heeft gemaakt.      

 

Olga geeft kleuterdans en hiphop/streetdance aan alle leeftijden.

 

Noëlla Kriele 

Noëlla kon al dansen in haar moeders buik. Dansen hoort bij haar cultuur en levensstijl door haar Zuid-Amerikaanse roots. Op haar 12e heeft zij er officieel voor gekozen om van haar passie voor dans haar beroep te maken. Zij combineerde haar VMBO opleiding samen met de Leidse Ballet & Theaterschool om te
dansen in de vooropleiding. Daarna is zij zich gaan oriënteren in verschillende dansdisciplines, waarna zij de keuze heeft gemaakt om de MBO opleiding Artiest Dans/ Docent Dans te gaan volgen aan het
Nova College te Haarlem. Deze heeft zij in 2016 met succes afgerond. Na het MBO was zij nog steeds
niet volledig overtuigd van alle kennis die zij tot zich kon nemen en smachtte naar nog meer kennis en
authenticiteit binnen haar artistieke en pedagogisch-didactische ontwikkelingen als docerende
danser en maker. In 2020 is zij afgestudeerd van de HBO Bachelor Docent Dans opleiding aan de Academie voor Theater en Dans/Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Naast haar opleidingen heeft zij al veel ervaring opgedaan binnen het lesgeven in diverse dansdisciplines aan verschillende leeftijden en doelgroepen, veel meegewerkt in dans -en theaterproducties, danswedstrijden en in allerlei verschillende uitvoeringen gedanst of geacteerd.

Noëlla geeft kleuterdans en hiphop/streetdance aan alle leeftijden.

Ryerson Janga

Ryerson, roepnaam Raily, is in zijn jongere jaren actief geweest in het geven van danslessen op Curacao. Daarnaast heeft hij ook gedanst in een salsa showgroep.

Raily geeft salsalessen.