Simone van Dal

In 2008 heb ik de studie Culturele Maatschappelijke Vorming afgerond aan Hogeschool Inholland te Den Haag. Binnen deze studie heb ik veel te maken gehad met methodisch werken en gestructureerd werken op het gebied van organisatie. Tijdens en na mijn studie heb ik mijn ervaringen opgedaan in het kinderwerk en jongerenwerk bij afdeling Jeugd, Onderwijs en Sport bij gemeente Leidschendam-Voorburg.

Naast deze werkzaamheden startte ik binnen het jongerenwerk met het geven van danslessen.

Deze hobby is uiteindelijk uitgegroeid tot de bloei van mijn eigen onderneming.

In de loop der jaren heb ik een “Allround Expertise” opgebouwd, maar vooral veel liefde gekregen voor dit vak en deze branche! Daarnaast heb ik een enorme passie voor het organiseren van evenementen. Binnen mijn bedrijf kan ik dan ook een mooie combinatie van deze twee passies maken. 

Simone geeft beweegkriebels en salsalessen.

 

Olga Kartodimedjo

Olga is in 2012 afgestudeerd aan MBO Toerisme & Recreatie niveau 4. Tijdens haar studie is ze terecht gekomen in de entertainmentwereld voor jong en oud. Zij heeft workshops gegeven, optredens en shows m.b.t. werk en studie. Haar ervaringen heeft ze opgebouwd op verschillende dansscholen o.a. dansschool Psiertje, Moves Dancewarehouse en is ooit begonnen bij Moves & Bounce (het hedendaagse Creasi).

Deze ervaringen heeft zij allemaal geanalyseerd en verwerkt tot haar eigen. Haar passie voor dans deelt zij maar al te graag met haar leerlingen. Tot op heden heeft zij aan nationale en internationale wedstrijden deelgenomen. Streetdance, hiphop (lyrical & fast), dat is waar zij zich in heeft verdiept en veelzijdig in heeft gemaakt.      

 

Olga geeft kleuterdans, hiphop/streetdance van 6-12 jaar en hiphop/streetdance vanaf 12 jaar.

 

Noëlla Kriele 

Noëlla kon al dansen in haar moeders buik. Dansen hoort bij haar cultuur en levensstijl door haar Zuid-Amerikaanse roots. Op haar 12e heeft zij er officieel voor gekozen om van haar passie voor dans haar beroep te maken. Zij combineerde haar VMBO opleiding samen met de Leidse Ballet & Theaterschool om te
dansen in de vooropleiding. Daarna is zij zich gaan oriënteren in verschillende dansdisciplines, waarna zij de keuze heeft gemaakt om de MBO opleiding Artiest Dans/ Docent Dans te gaan volgen aan het
Nova College te Haarlem. Deze heeft zij in 2016 met succes afgerond. Na het MBO was zij nog steeds
niet volledig overtuigd van alle kennis die zij tot zich kon nemen en smachtte naar nog meer kennis en
authenticiteit binnen haar artistieke en pedagogisch-didactische ontwikkelingen als docerende
danser en maker. In 2020 is zij afgestudeerd van de HBO Bachelor Docent Dans opleiding aan de Academie voor Theater en Dans/Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Naast haar opleidingen heeft zij al veel ervaring opgedaan binnen het lesgeven in diverse dansdisciplines aan verschillende leeftijden en doelgroepen, veel meegewerkt in dans -en theaterproducties, danswedstrijden en in allerlei verschillende uitvoeringen gedanst of geacteerd.

Noëlla geeft kleuterdans en hiphop/streetdance van 6-12 jaar.

Ryerson Janga

WhatsApp Image 2021-08-30 at 09.59_edite
Noëlla 1.JPG