Simone van Dal

In 2008 heb ik de studie Culturele Maatschappelijke Vorming afgerond aan Hogeschool Inholland te Den Haag. Binnen deze studie heb ik veel te maken gehad met methodisch werken en gestructureerd werken op het gebied van organisatie. Tijdens en na mijn studie heb ik mijn ervaringen opgedaan in het kinderwerk en jongerenwerk bij afdeling Jeugd, Onderwijs en Sport bij gemeente Leidschendam-Voorburg.

Naast deze werkzaamheden startte ik binnen het jongerenwerk met het geven van danslessen.

Deze hobby is uiteindelijk uitgegroeid tot de bloei van mijn eigen onderneming.

In de loop der jaren heb ik een “Allround Expertise” opgebouwd, maar vooral veel liefde gekregen voor dit vak en deze branche!

 

 

 

 

 

Narelle Thomas

Narelle begon op 10-jarige leeftijd aan de vooropleiding show/musical om haar danskwaliteiten op dit gebied te verfijnen. Na het afronden van deze vooropleiding én haar middelbare school, is zij aan het Albeda Danscollege

de opleiding gaan studeren. Inmiddels is Narelle afgestudeerd als danseres voor in het commerciële werkveld. Naast Show/musical-dans beheerst zij nu een scala aan dansstijlen, staat al ruim 13 jaar te schitteren op diverse

podia, geeft ze al een geruime 7 jaar les in diverse dansstijlen en wil ze al haar ervaringen en kennis met veel liefde met een ieder delen.


 

 

 

Olga Kartodimedjo

Olga is in 2012 afgestudeerd aan MBO Toerisme & Recreatie niveau 4. Tijdens haar studie is ze terecht gekomen in de entertainmentwereld voor jong en oud. Zij heeft workshops gegeven, optredens en shows m.b.t. werk en studie. Haar ervaringen heeft ze opgebouwd op verschillende dansscholen o.a. dansschool Psiertje, Moves Dancewarehouse en is ooit begonnen bij Moves & Bounce (het hedendaagse Creasi).

Deze ervaringen heeft zij allemaal geanalyseerd en verwerkt tot haar eigen. Haar passie voor dans deelt zij maar al te graag met haar leerlingen. Tot op heden heeft zij aan nationale en internationale wedstrijden deelgenomen. Streetdance, hiphop (lyrical & fast), dat is waar zij zich in heeft verdiept en veelzijdig in heeft gemaakt.      

 

 

 

 

 

Yuno Stobbe

Yuno is sinds september 2019 onze nieuwe breakdance docent. Hij is 17 jaar oud en heeft bijna 10 jaar ervaring met breakdance. Hij danst bij het Haags HipHop Centrum en heeft meegedaan aan Nederlands Kampioenschappen in breakdance met zijn dansgroep, waarbij hij de 1e plaats heeft behaald. 

Na het behalen van zijn Mavo-diploma is hij de opleding Sport en Bewegen gaan volgen. Hiermee wilt hij uitgroeien tot een ervaring docent in de sport/dans.

 

 

© 2013 by Next2U

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus